avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat în conformitate cu art.39 din deciziile ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat în conformitate cu art.39 din deciziile în materie matrimonialã

Ma aflu in Germania si am nevoie urgenta de acest document deoarece doresc sa ma recasatoresc si urmeaza sa am si un copil foarte curand"certificat în conformitate cu art.39 din deciziile în materie matrimonială" Am divortat in urma cu 2 ani la primarie.Unde trebuie sa solicit acordarea acestu certificat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters274691 , utilizator 14:05, 9 Ianuarie 2013
incearca la starea civila.
La Starea Civila, la primaria unde v-ati casatorit.
E vorba de Certificatul prevazut la art. 39 din Regulamentul CE nr. 201/2003 al Consiliului UE din 27 noiembrie 2003 - il puteti vedea in Anexa 1 la Regulament, daca doriti.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul prevÃzut la articolul 39 din regulamentul 2201/2003 privind hotÃrÂrile În materie matrimonialà [1] alina81 alina81 Buna ziua tutoror, am incercat sa aflu unde in Bucuresti primesc acest formular UE pentru confirmarea divortului in Romania. Stiti daca exista deja acest ... (vezi toată discuția)
Obținere certificat bruxelles 2 Elyszam Elyszam M-am căsătorit și pe urmă divorțat în România. Fostul soț este stabilit în Spania de 20 de ani. Avem împreună un copil minor căruia nu i-am plătit ... (vezi toată discuția)
Pasii urmat inregistrare sentinta divort spania in romania.certificat ... vacaru cornelia vacaru cornelia pasii urmat inregistrare sentinta divort spania in Romania.Certificat casatorie transcris la primaria de domiciliu. (vezi toată discuția)