avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cazatura intr-un magazin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cazatura intr-un magazin

Inainte de anul nou sotul meu a suferit o cazatura intr-un magazin din Bucuresti datorita faptului ca in respectivul magazin apa provenita din topirea zapezii era nestearsa in tot magazinul, se aluneca intocmai ca la patinoar!! In urma cazaturii a avut arcada sparta, o portiune din nas la fel si cel mai grav, o mana fracturata, care, eventual va trebui operata. In stare de soc fiind si pana sa ajunga salvarea la magazin a fost obligat sa si semneze o hartie, el fiind semi-inconstient in urma cazaturii si ba semnat estiind ce semneaza (nici acum nu stim, probabil o disculpare a respectivului magazin, altfel ce??)
Obraznicia sefei de magazin a fost ultima picatura care a umplut paharul. Intrebarea este: putem noi face ceva astfel incat toate aceste suferinte ale noastre sa fie cumva recompensate?
Cel mai recent răspuns: mmpopa , utilizator 11:35, 10 Ianuarie 2013
Doamna draga , ma scuzati ca i-mi dau si eu cu parerea , dar tinind cont de cum sa petrecut incidentul si ce sa intimplat ulterior cred ca nu aveti nici o sansa sa primiti despagubiri, vorba aceea ,, ai semnat -ai pierdut .,Legile in Romania sint precum o caracatita , chiar daca gasesti o cale de a iesi din strinsoare apare un al-t tentacul care te sugruma, si nu e valabil doar pentru cazul d.v.s. . ...
Depinde ce a semnat.Dacă a semnat în necunoştinţă de cauză, adică fiind turmentat din cauza căzăturii, se poate invoca lipsa discernământului la momentul semnării.Normal ar fi ca magazinul să plătească despăgubiri, fiind vorba despre răspunde civilă delictuală şi existând prejudiciu . Încercaţi calea amiabilă şi , dacă nu are efect, îi chemaţi în judecată .Să aveţi probe care să ateste condiţiile ,locul în care s-a produs accidentul .
Multumesc foarte mult pentru raspunsul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca armet armet Buna ziua, Am suferit un accident de munca (fractura de sold) in urma unei cazaturi la locul de munca (alunecare pe gheata) .Am fost operat si acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)