avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca mi-am dat demisiaam stat perioada 15 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca mi-am dat demisiaam stat perioada 15 zile

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 8 Februarie 2009
Sunt ceva probleme?
Daca v-ati dat demisia si ati respectat termenul de preaviz stabilit prin contractul individual de munca nu sunt probleme la incetarea CIM.
loredana1973 a scris:

asteptam si intrebarea...
Perioada de preaviz in cazul demisiei pentru functii de executie este de 15 zile calendaristice, insa puteti sta in aceasta perioada doar daca angajatorul va cere acest lucru. Oricum, nu aveti nici o intrebare, probabil asta va lamureste suplimentar.
Preavizul operează în virtutea legii, chiar dacă nu a fost menţionat de salariat în demisia sa. Încetarea contractului individual de muncă prin demisie se produce la data expirării termenului de preaviz sau la data renunţării totale ori parţiale de către angajator la termenul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie vanatorul vanatorul Un angajat isi da demisia fara sa specifice in aceasta preavizul. Angajatorul inregistreaza demisia dar din neglijenta nu face nici o notificare ulterioara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate ... danut30 danut30 Buna ziua. Sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate de 3 ani. Doresc sa-mi depun demisia cu acordul partilor. Mentionez ca am foarte multe ore ... (vezi toată discuția)
Demisie anton i anton i Buna seara, vreau sa imi dau demisia de la locul de munca fara a sta in preavizul de 15 zile.Se poate ca angajatorul sa nu mai imi dea cartea de munca sau sa ... (vezi toată discuția)