avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... evacuare imobiliara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

evacuare imobiliara

buna ziua.as dori sa ma ajutati la intrebarea daca exista o cale de atac al unei decizii definitive a judecatoriei privind evacuarea imobilului.executare silita
Cel mai recent răspuns: mirel20 , utilizator 09:36, 9 Ianuarie 2013
contestatia la executare
multumesc.tot la judecatorie se depune contestatia?

si ce ar trebui sa depun?
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
In ce faza va aflati. Ma refer s-a solutionat procesul. Hotararea este definitiva si executorie?
da este definitiva si mi-a sosit acasa comunicare de evacuare
De la executorul judecatoresc? S-a inceput executarea?

Alte discuții în legătură

Executare silita - imobiliara malina1 malina1 buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare firilacroco firilacroco Buna ziua. Anul trecut, banca a inceput executarea silita impotriva mea si am deschis la Judecatorie proces pentru contestatie la executare. In paralel, am dat ... (vezi toată discuția)