avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Am si eu o intrebare in legatura cu modificarea legii privind indemnizatia de copil! Am nascut in ianuarie 2011 si deci am luat 75%. Desi m-am intors la munca pana la implinirea varstei de un an, am pierdut cei 500 ron de a stat, pentru ca initial am trecut 2 ani pt concediu.Acum ca s-a schimbat legea, as putea beneficia si eu retroactiv, desi eram la serviciu cand s-a modificat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 9 Ianuarie 2013
Ce sa primiti retroactiv? .. cum ati pierdut stimulentul de insertie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la locul de munca shaeera shaeera Buna seara! Pe 2 ianuarie 2011 am nascut, am ales optiunea de a sta in concediu crestere copil un an iar de la 1 sept m-am intors la serviciu. Seful meu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie LOREDANAPAU LOREDANAPAU Am nascut la 1 februarie 2011,am optat pentru 1 an ,intrebarea mea este :cu cat timp trebuie sa merg, inainte de implinirea copilului a varstei de 1 an,pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie pana la 3 ani AncaR24 AncaR24 Buna ziua, Buna ziua, Am beneficiat de stimulent insertie pana in Ianuarie 2016. Copilul este nascut in Ianuarie 2014 si m-am intors la serviciu in ... (vezi toată discuția)