avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare CIM concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare CIM concediu crestere copil

Buna ziua.
Incetarea suspendarii unui CIM suspendat pt concediu crestere copil poate fi prelucrata in REVISAL in termen de 20 zile lucratoare de la data implinirii varstei de 2 ani a copilului?

HG 500 art 4 alin 1 lit c) zice ca : Elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. h) ( perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale) se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii;

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 9 Ianuarie 2013
Cred ca sunt incidente, in tacerea legii, prevederile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 pentru completarea si transmiterea incetarii suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare in revisal andreeat13 andreeat13 Daca suspendarea inceteaza in 01 ianuarie 2014 cand trebuie inregistrata in Revisal, avand in vedere ca 01 si 02 sunt zile libere oricum, iar 03 ianuarie este ... (vezi toată discuția)
Trimitere revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Pentru suspendarea contractului pentru concediu ingrijire copil cu data de 01.04.2012 ,cade intr-o zi de duminica, pot transmite revisalul inainte sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului ramona74 ramona74 concediul pt cresterea copilului se inregistreaza in revisal? (vezi toată discuția)