avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... terminare cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

terminare cic

Buna ziua,
Pe data de 31 ianuarie se termina concediul de cresterea copilului, iar pe 1 feb tb sa incep lucrul. Am fost anuntata de cei de la firma la care am lucrat ca ma pot reintoarce la lucru, dar la alt punct de lucru (care este in alta localitate-Braila). Eu am lucrat la punctul de lucru din Galati, dar in acest timp l-au mutat. Sediul firmei este in Bucuresti. Cum procedez deoarece nu pot face naveta la Braila?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:31, 10 Ianuarie 2013
Legea 202/2002 se refera la egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati (nediscriminare) in cadrul relatiilor de munca si nu poate sa contrazica prevederile din Codul muncii sau sa le elimine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)
Cic NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are angajatorul cand revin din ccc? carmengoth carmengoth buna. am si eu o nelamurire privind conditiile reinceperii activitatii dupa terminarea ccc. postul meu de munca figureaza la o agentie a unei bancii. este ... (vezi toată discuția)