avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... predare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

predare permis auto

Buna ziua azi am primit decizia ca trebuie sa predau permisul la politie.Decizia s-a dat in data de 26.09.12 dar deabia azi am primit prin posta sentinta.In decembrie am mers la politie sa las permisul ca nu aveam nevoie asa mare de el in timpul sarbatorilor dar domnu de la politie a zis ca trebuie sa primesc acasa decizia si abia apoi am 15 zile sa fac recurs sau daca nu in a 16 zi de la primirea plicului acasa sa il predau .Daca e sa calculez de azi 15 zile in data de 24ar trebui sa il predau nu mai devreme.Nu as putea sa il predau mai devreme avand si hotararea judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: kmalone , utilizator 15:16, 9 Ianuarie 2013
Daca doriti sa predati mai devreme permisul , mergeti la instanta care a pronuntat sentinta si inregistrati o declaratie ca nu formulati recurs impotriva acelei sentinte si cu declaratia inregistrata la instanta va prezentati sa predati permisul. In caz contrar , este necesar sa asteptati trecerea termenului de recurs adica cele 15 zile.
Multumesc frumos , o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen predare permis la politie dupa ce plangerea contraventioanla a fost respinsa in instanta eul_liric eul_liric Buna Ziua, In data de 12.12.2012 in urma ultimului termen pentru plangerea contraventionala formulata de mine impotriva politiei rutiere s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Plangere pv respinsa.... nu sunt lamurit! danylukristy danylukristy Buna-ziua. Am contestat procesul verbal de suspendare a permisului, si pe 5.11.2014 s-a respins plagerea(banuiesc ca pe fond). De la politie mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Comunicare ipj cristian11 cristian11 In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)