avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Citatie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Citatie pensie

Buna ziua am depus acum ceva timp o cerere pentru inapoierea impozitului care s-a oprit la pensie (anul trecut mai exact cand au depus toti pensionari din tara).Intre timp bani s-au inapoi lunar insa cererea mea a ramas inregistrata la tribunal si la casa de pensii.
Ieri am primit citatie sa ma prezint la tribunal, intrebarea mea este urmatoarea..pot retrage dosarul de la tribunal si sa nu mai mai prezint la proces.Si daca ma duc la proces ce se poate intampla.
Puteti sa nu va mai prezentati , Casa de pensii va solicita respingerea actiunii si va dovedi ca s-a platit , sau puteti depune o cerere prin posta sau prin registratura mai inainte de termen pentru renuntare la judecata . Indiferent ca va prezentati sau nu , ca faceti cerere ori nu , sentinta va fi la fel (renuntare sau respingere ),nu patiti nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cale sa aleg Madalina43 Madalina43 Este vorba despre un proces castigat pentu pensia de grupa. In mare datele problemei sunt urmatoarele: Sotul decedeaza anul trecut,sotia intenteaza proces ... (vezi toată discuția)
Renuntare la actiune, plata pensiei nicocristi nicocristi buna seara.tatal meu anul trecut in iunie si a depus dosarul pentru pensie la varsta de 60 de ani. are o vechime de 43 ani aproximativ din care 3 ani sunt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau afacere esuata? oltul oltul am inselat persoane promitand locuri de munca in strainatate,cateva dintre ele au depus plangere la politie.Ce se poate intampla daca restitui sumele inainte ... (vezi toată discuția)