avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Tatal meu s-a recasatorit,a avut un fiu,el a decedat acum 9 ani si a lasat un act de donatie sotiei sale in care se mentioneaza ca ea este mostenitoarea lui pana la deces,iar dupa aceea fiul mosteneste tot.A decedat si sotia lui.Intrebarea mea este pot ataca aceasta donatie?
Cel mai recent răspuns: tucalouisa , utilizator 10:32, 11 Ianuarie 2013
Care este interesul pentru a ataca donatia?
El a ramas singur si astfel as dori sa nu poata profita nimeni de ceeace are.In jurul sau roiesc niste personaje care ar putea sa ii faca rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort chitulescu chitulescu Buna ziua. Sunt divortat de 5 ani si detineam impreuna cu fosta sotie un apartament in proprietate comuna si nu am facut partaj dupa divort. Sotia mea a ramas ... (vezi toată discuția)
Mostenire paul-catalin paul-catalin Buna ziua.Mama s-a despartit de tatal meu in urma cu 10 ani,iar eu impreuna cu sora mea am ramas in custodia ei.Dupa divortul apartamentul i-a ramas tatalui ... (vezi toată discuția)
Mostenitori julesa julesa Buna ziua, Tatal meu este proprietar de apartament, s-a recasatorit civil (apartamentul a fost cumparat inaintea celei de-a II a casatorii). As vrea sa ... (vezi toată discuția)