avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cartea de identitate

cum procedeaza ambasada romaniei in italia pentru a contacta persoana pentru care se face procura speciala in vederea eliberarii cartii de identitate?In afara de a mi datele de pe buletinul sau ce mai trebuie sa faca aceasta persoana in romania?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:31, 10 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Ambasada nu contacteaza pe nimeni din Romania.

Daca vreti sa faceti o procura speciala cuiva din tara ca sa va depuna documentele pentru o noua carte de identitate si apoi sa o ridice de la ghiseu trebuie sa stiti datele de identificare ale persoanei respective - adica tot ce scrie pe cartea ei de identitate.
Detalii aici:
[ link extern ]

Pentru ce motiv schimbati cartea de identitate (expirare, schimbare de domiciliu, schimbare de nume etc.)?
Intreb asta ca sa va putem spune ce trebuie sa scrie pe procura la motivul imputernicirii - este foarte important - si documentele pe care trebuie sa le aiba imputernicitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat si nu pot sa merg acasa pana in august. popescu_daniel popescu_daniel buna...am si eu o intrebare...mai multe :) dar incep asa...sunt in Italia si luna asta imi expira cartea de identitate romana..pana in august nu pot merge ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)