avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legea 36/2012, modalitati de recuperare pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legea 36/2012, modalitati de recuperare pensie intretinere minor din strainatate

Buna ziua,

as dori sa stiu daca a demarat cineva procedura recuperarii pensiei de intretinere minor din strainatate, in baza acestei legi si prin intermediul Ministerului Justitiei, orice informatii ar fi de mare ajutor. Mentionez ca am incercat si varianta plangerii penale, dar de 1 an nu primesc niciun raspuns, este mereu in "cercetare" timp in care se fac unele plati infime si ocazionale.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nup abandon de familie neplata pensiei intretinere minor parat in strainatate eveline20 eveline20 Buna seara, am depus o plangere penala pentru abandon de familie, tatal obligat la plata pensiei de intretinere minor avand domiciliul si lucrand cu forme ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- abandon de familie dagrobr dagrobr Buna ziua...in urma divortului am in intretinere un copil minor iar instanta a hotarat irevocabil achitarea unei pensii alimentare lunar pana la majorat.Fosta ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare comar comar bunaziua , divortata am ramas cu un copil de 4 ani ,tatal plecand in strainatate(lucreaza de doi ani).de cinci luni copilul nu a mai primit pensia ... (vezi toată discuția)