avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarire

o hotarire a curtii de apel se legaliziaza la curtea de apel sau si la tribunalu de care apartii sau cum se procedeaza
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 19:13, 10 Ianuarie 2013
Hotararile sun legalizate la instanta care a judecat "fondul cauzei". Daca in prima instanta s-a judecat la Tribunal Decizia C.A. se legalizeaza la Tribunal. Daca prima instanta este Judecatorie hotararile se legalizeaza la Judecatorie. Deasemei Instanta de fond va investi cu tiltul executoriu hotararile.
Va. sunt necesare o cerere, hotararea judecatoreasca in copie, timbru judiciar de 0.15 ron, taxa timbru judiciar de 2 lei, pe care le ve-ti depune la registratura Curti de Apel care a pronuntat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie florance01 florance01 buna seara, am sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca am unele nelamuriri. instanta de fond a fost judecatoria giurgiu, a urmat apelul la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie necul necul buna ziua, rog pe cei care detin informatii la zi (mai recente) sa-mi spuna daca mai este necesara investirea cu formula executorie a unei decizii a Curtii de ... (vezi toată discuția)