avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare despre trecea numelui tatalui in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare despre trecea numelui tatalui in certificatul de nastere

buna ziua am si eu o problema o tanara de 16 ani pretinde ca este gravida cu mine eu avand 22 la trecerea parintilor pe certificatul de nastere ea poate sa treaca il lipsa mea, numele meu la tatal copilului ? Multumesc
Nu poate, este necesar ca dvs. , după naşterea copilului să recunoaşteţi paternitatea sau ca mama copilului să deschidă un proces de stabilire a paternităţii copilului din afara căsătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face un tata un tata buna ziua..problema mea ar fi..am trait in concubinaj cu fosta 9 ani.din relatiie a rezultat o fetita in varsta de 8 ani.acum suntem despartiti.problema este ... (vezi toată discuția)
Minor...schimbare nume manearaul manearaul buna ziua, in urma casatoriei dintre mine si mama copilului as dori sa trec copilul pe numele meu si sa modific certificatul de nastere al acestuia. Va rog ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere nou nascut - probleme cu numele copilului gil76 gil76 sora mea a ramas gravida dupa o luna a divortat si acum cand s-a nascut copilul la primarie i s-a eliberat un certificat de nastere al copilului pe numele ... (vezi toată discuția)