avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Eroare regula: R15.1: incepand cu 12.2012 cod ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Eroare regula: R15.1: incepand cu 12.2012 cod obligatie = 103 nu poate fi folosit pt. luna 12

Incercand sa depun declaratia 100 in format electronic pentru un SRL care nu are activitate si am intampinat erori de validare, mai exact:

Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: obligatie (1) [cod_oblig=103 scadenta=25.01.2013]
eroare regula: R15.1: incepand cu 12.2012 cod obligatie = 103 nu poate fi folosit pt. luna 12

In declaratie am selectat la punctul B. Date privind creanta fiscala rubrica:
02. (103)- Impozit pe profit datorat/ plati anticipate - persoane juridice romane

Aveti idee ce trebuie facut? Trebuie selectata alta rubrica? Mentionez ca firma nu a avut activitate...
Cel mai recent răspuns: bogdanch , utilizator 00:18, 16 Ianuarie 2013
Acum am vazut topic-ul in care se mentiona ca incepand de anul acesta trebuie depusa declaratia 101 in locul D100. Stiti cumva daca D101 se poate depune si electronic?
se depune electronic prin sectiunea Declaratii electronice de pe www.anaf.ro
Are cineva linkul de pe site-ul ANAF de unde se poate descarca Declaratia 101? am cautat si nu l-am gasit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)
Eroare la depunerea declaratiei 101 ocristina ocristina Am depus declaratia 101 si imi apare urmatorul mesaj: Nu există erori de validare. ATENŢIONĂRI: A: validari globale atentionare regula: 46: Suma nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Bibike Bibike Buna ziua, Stie cineva care este termenul de depunere a declaratiei 101 in situatia in care impozitul anual este mai mic decat cel declarat in D100? Stiam ... (vezi toată discuția)