avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza grofoscopica fizico-chimica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza grofoscopica fizico-chimica

care este institutia din Romania care efectueaza expertiza grafoscopica fizico-chimica ce stabileste cand s-a aplicat amprenta unei stampile si o semnatura pe un inscris original ( anul sau luna cand s-au aplicat pe inscris).
Cel mai recent răspuns: VladimirM , utilizator 02:08, 11 Ianuarie 2013
Nu cred ca exista o asemenea posibilitate in Romania.

Puteţi încerca să vă adresaţi unui laborator de expertize criminalistice, ei efectuează şi acest tip de expertiză , însă orice s-ar putea demonstra, ar fi o vechime relativă şi nu foarte precisă, aşa cum doriţi.
Puteti sa recurgeti la serviciile INEC-ului cu privire la expertiza documentelor avand pe site-ul urmator si preturile aferente. [ link extern ]
Propun sa oferiti cat mai multe detalii despre suspiciunea ridicata asupra documentului/documentelor supuse expertizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza criminalistica grafoscopica iulianvaleanu iulianvaleanu care este precizia in ( luni ,ani ) , cu care poate stabili printr-o expertiza criminalistica grafoscopica fizico - chimica efectuata la INEC cand s-a aplicat ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica DanyD DanyD Se poate efectua o expertiza grafica a unei semnaturi dupa o copie de pe actul care se presupune ca a fost falsificat? Originalul nu se mai gaseste. (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica sau raport de constatare tehnico-stiintifica? alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua tuturor. Intr-un dosar penal s-a atasat un raport de constatare tehnico-stiintifica prin care un expert din cadrul IPJ a pus concluzii cu privire la ... (vezi toată discuția)