avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza criminalistica grafoscopica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza criminalistica grafoscopica

care este precizia in ( luni ,ani ) , cu care poate stabili printr-o expertiza criminalistica grafoscopica fizico - chimica efectuata la INEC cand s-a aplicat pe un inscris amprenta unei stampile si a unei semnaturi .Pe inscrisul original.exemplarul nr.3, in litigiu , a aparut intr-un dosar penal amprenta unei stampile si semnatura iar exemplarele nr.1 si 2 originale , ale aceluias inscris nu contin amprenta stampilei si semnatura.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:32, 11 Ianuarie 2013
Un raspuns competent nu puteti afla decat de la un expert grafolog, care analizeaza documentul pus la dispozitia sa.
Expertiza poate fi complexa. Expertul va analiza si celelalte exemplare aflate in discutie, in ideea ca este vorba de 3 exemplare originale (conform mentiunii dvs.), intocmite toate in acelasi timp, de catre aceeasi institutie respectiv acelasi functionar/ notar, etc.
Se poate verifica la institutia/ firma emitenta a documentului, numarul de exemplare originale in care a fost intocmit/ inregistrat documentul, semnatura de primire a fiecarui exemplar in parte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grofoscopica fizico-chimica iulianvaleanu iulianvaleanu care este institutia din Romania care efectueaza expertiza grafoscopica fizico-chimica ce stabileste cand s-a aplicat amprenta unei stampile si o semnatura pe ... (vezi toată discuția)
Verificare a unui inscris - durata de vechime. Just-drept Just-drept Am primit copii de pe un inscris care cica ar fi conform cu originalul. Eu am dubii, cred ca inscrisul acesta este inventat. Am solicitat verificarea ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)