avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara,
ce se intampla in cazul unei primarii cand prin organul de conducere (primarul) este amendat un crescator de animale care a pasunat in afara perimetrului destinat pasunii, stabilit printr-o hotarare de consiliu, (stricand astfel cultura oamenilor).Acesta actioneaza unitatea adm. in instanta iar judecatoria respinge cerere, deci acesta pierde.
In aceasta situatie compartimentul de specialitate trebuie sa incaseze debitul; dar acesta are in proprietate doar animalele.
Care este solutia?
Cum se poate actiona pentru recuperarea datoriei?
Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: dorela , utilizator 20:34, 17 Ianuarie 2013
Se pot vinde animalele la licitatie publica.
am inteles ca este o procedura foarte greoaie atunci cand este vorba de animale vii, si practic este imposibil sa recuperezi debitul astfel.
stie cineva care este procedura??????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Problema islaz comunal plopadrian plopadrian Problema este urmatoare: In satul Gorban, comuna cu acelasi nume exista ca in orice sat, sesul comunal(islazul) unde pasc animalele satenilor. Problema este ... (vezi toată discuția)
Unde vand executorii Sever Simion Sever Simion As dori sa stiu unde vand executorii judecatoresti bunurile din casele oamenilor? Ma refer la mobile, aparatura electrocasnica, tablouri, covoare? Tot ce ... (vezi toată discuția)