avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie copil,suma maxima
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie copil,suma maxima

Sper sa ma poata lamuri cineva deoarece sunt in ceata rau.In luna mai 2013 urmeaza sa nasc,iar pe 1aprilie se va implini 1an de cand am bagata cartea de munca la o firma pt a putea beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului...salariul este minimul pe economie,platesc c.a.s-ul undeva la 340 lei pe luna.ceea ce vreau sa stiu este faptul daca la sfarsit de an se face un calcul pe intreg salariul obtinut inainte cu un an de a se naste copilul.am vreo sansa de a plati din urma c.a.s-ul pt un salariu mare incat sa pot beneficia timp de un an indemnizatia cat de aprox.3.400lei,sau daca se poate in ultimele 3 luni sa.mi creasca salariul atat de mult incat sa pot ajunge a obtine aceasta indemnizatie?cat trebuie sa am salariul pe luna,si cat platesc c.a.s-ul pt a beneficia de indemnizatia maxima pt crestere copil?sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 11 Ianuarie 2013
.... imaginatie bogata, insa nu prea este posibil ceea ce va doriti....
sa inteleg ca nu este posibil ca pe ultimele 3 luni sa obtin un salariu suficient de mare incat sa compenseze restul de 9 luni cu minimul pe economie incat sa pot beneficia de indemnizatia maxima?va multumesc.......
Puteti obtine un salariu mare, dar cine va plateste toate contributiile? Adica si ale Dvs. si ale angajatorului, caruia nu-i va conveni sa va mareasca salariul pe hartie si sa achite taxe, in ideea de a va ajuta pe Dvs.
Exista posibilitatea majorarii salariului ... in urma incheierii unui act aditional la c.i.m. acesta poate fi majorat cu conditia ca si angajatorul sa fie de acord.

De asemenea, o alta posibilitate ar fi cumul de functii .prin incheierea mai multor c.i.m ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am o problema un pic mai complicata si sper sa explic ... Georgiana D. Georgiana D. Buna ziua!Am o problema un pic mai complicata si sper sa explic cat de bine pot mai pe scurt.Acum sunt in concediu prenatal de la 1 oct..Am fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil sweetlacry sweetlacry Buna ziua. Am si eu o intrebare: Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in luna mai anul viitor. Am salariul minim pe economie as vrea sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie crestere copil mikiii mikiii Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copilde 1 an si 8 luni. Am unele nelamuriri in legatura cu stimulentul de insertie si reintoarcerea la ... (vezi toată discuția)