avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... postare ordin de plata pe facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

postare ordin de plata pe facebook

Buna ziua!
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta ....cineva a postat ordinele mele de plata cu cnp ul nume , cont pe facebook fara acordul meu pentru a mi face rau...existra o lege pentru asa ceva sau ce pot face din punct de vedere legal pentru a rezolva problema
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Cont de facebook - Îmi poate interzice cineva să îl folosesc? Lucia Flaviana Mironese Lucia Flaviana Mironese Bună ziua, La fosta companie unde am muncit, am avut un cont de Facebook (cont, nu pagină) așa numit ”Facebook de serviciu”, care era denumit în ... (vezi toată discuția)
Cum se sactioneaza un cont fals pe facebook care a fost facut in bataie de joc chitaru chitaru Buna ziua, Am mare rugaminte la dumneavoastra care sunteti niste profesionisti si m-ati mai ajutat,sa imi dati un sfat. I sa facut mamei mele un cont pe ... (vezi toată discuția)