avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale demitere administrator srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

demitere administrator srl

Sunt asociat la o societate (srl) unde suntem 2 asociati iar eu detin 60% din actiuni.Asociatul meu este administrator.Cum pot sa revoc administratorul in acest caz daca el nu este de acord?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 06:49, 11 Ianuarie 2013
Depinde ce scrie in actul constitutiv, care este majoritateta ceruta de act pentru validitatea hotararilor adunarii generale.D-voastra vad ca deja aveti 60%....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de parti sociale elylaryssa elylaryssa As vrea sa stiu ce se poate face in cazul in care unul dintre actionari nu semneaza cesiunea? Actionarul care nu vrea sa semneze detine 5% din actiuni. (vezi toată discuția)
Actiune civila de contestare hotararii aga la un srl otilia_adamescu otilia_adamescu Buna ziua avem urmatoarea situatie: sunt administrator unic si asociat cu 45%r la o firma de turism un SRL. Restul partilor sociale sunt detinute de o alta ... (vezi toată discuția)
Revocarea/suspendarea administratorului din functie alcsilian alcsilian Salut forum. Am o mare intrebare vizavi de firma din care fac parte. Acum 6 ani am infiintat o firma impreuna cu alti 2 asociati (sot si sotie) din care unul ... (vezi toată discuția)