avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina noua, blocata in service 2 luni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina noua, blocata in service 2 luni

Buna ziua, poate sa-mi spuna cineva ce prevede legea pentru urmatoarea situatie: la doua luni dupa ce am cumparat o masina noua si am platit cash pretul integral, motorul s-a facut praf si de atunci (2 luni si jumatate) zace in service. Firma de la care am cumparat masina zice ca ...au comandat un motor nou dar nu a ajuns inca in Romania si ca ei nu au nici o responsabilitate. Ce trebuie sa fac in situatia asta?? Sunt disperata !!!
Cel mai recent răspuns: mixandra , utilizator 13:42, 11 Ianuarie 2013
Va confruntati cu o situatie des intalnita atat cu auto noi cat si cele aflate in garantie
Comerciantul nu este responsabil conform conventiilor incheiate cu producatorii, pentru timpul de punere la dispozitie piese/ansambluri auto,transportul fiind asigurat de catre terti,cu respectarea anumitor perioade si conditii
Service-ul a incheiat proces verbal si comanda ?
Daca detineti comanda de lucru sesizati oficial OPC
Multumesc pentru raspuns :) Am facut o sesizare la OPC dar si acolo....se trage de timp...nu stiu din ce motive. Nu pot sa cred ca nu exista o lege..ceva..care sa ne apere drepturile :( Am intrebat pe directorul firmei de unde am cumparat, daca asta se intampla in Germania sau Franta cum se rezolva? Raspunsul: ha-ha-ha ...acolo e altceva !! De ce nu am aceleasi drepturi ca un german sau un francez? #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare service auto Besenei Cristina Besenei Cristina acum 3 luni am schimbat distributia la masina si acum cureaua sa rupt. ce drepturi legale am?ce pretentii pot sa am la acel service? (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Politica service auto zefirzefir zefirzefir Va rog mult sa mi spuneti,ce pretentii sa am unui service auto, autorizat,brand renumit in ARDEAL, care de 45 de zile imi tine masina si inca nu au reparat o ... (vezi toată discuția)