avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... elemente constitutive ale infractiunii de fals si uz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

elemente constitutive ale infractiunii de fals si uz de fals?

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca completarea cu anumite date a unui contract de imprumut,de catre creditor, ulterioara semnarii acestuia de catre ambele parti intruneste elementele savarsirii infractiunii de fals si uz de fals in inscrisuri.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 21:51, 11 Ianuarie 2013
Buna seara!

In speta este vorba de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, daca creditorul foloseste contractul falsificat in vederea producerii de consecinte juridice.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Inselaciune, fals, uz de fals? anana anana Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta: Un mandatar cumpara pentru mandantul sau niste imobile si ii spune acestuia ca taxele aferente vanzarii sunt ... (vezi toată discuția)