avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul de baza minim brut 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul de baza minim brut 2012

Puteti sa ma lamuriti cu privire la aceasta fraza:

Coeficientul pentru muncitori este de 1,1, astfel că aceștia au un salariu de 770 de lei. Maiștrii au un coeficient de 1,3, ceea ce înseamnă un salariu de 910 lei. Cei cu studii superioare au un coeficient de 1,72, adică un salariu de 1.200 lei.

Stiu ca salariul de baza minim brut pe 2012 este de 700 lei.
Eu daca am studii superioare pot avea pe contractul individual de munca 700 lei sau trebuia sa am mai mult?

Multumesc mult

Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
retromusculo, utilizator
Cel mai recent răspuns: retromusculo , utilizator 11:11, 11 Ianuarie 2013
Salariul minim brut pe economie incepand cu 01.01.2012 este de 700 lei indiferent de studiile necesare pentru ocuparea unui post ...

De la 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa prevada folosirea obligatorie a unor coeficienti de ierarhizare.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in 2011 in mediu privat arachis 2 arachis 2 Care este salariul minim in 2011 in mediul privat? care sunt indicii de ierarhizare in 2011? Contractul colectiv la nivel national este in vigoare? (vezi toată discuția)
Coeficienti salarizare 2011 ada21adina ada21adina Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti va rog daca s-au modificat coeficientii de salariazare pt.2011?stiu ca era o propunere in decembrie de micsorare a ... (vezi toată discuția)