Am avut contract de munca cu o societate din Romania.
Am fost trimis la munca in China, Europa, Arabia, si conform cu fisa postului trebuia sa am
un laptop pt a-mi desfasura activitatea. Nu am primit acest laptop si la plecare directorul mi- a comunicat verbal sa iau laptopul meu personal....pt desfasurarea activitatii.
Dupa 2 luni de activitate in China in urma unui soc de curent laptopul s-a
defectat.
Am sunat la Bucuresti, mi s a spus sa il repar, mi s a dat si pe email ca
vor suporta costurile de reparatie.
L am reparat si cand am venit la Bucuresti am predat facturile pe semnatura
directorului general cu promisiunea ca vor fi achitate.
In cele din urma mi s-a refuzat plata acestor cheltuieli dar si altor cheltuieli efecutate in interes de serviciu..plata vizei....cheltuieli de drum..cheltuieli efectuate in interes de serviciu pt tranzmiterea de documentatie catre firma...s a m d ....am actionat in instanta cu mai multe capete de cerere...dar..numai la o parte din ele mi s-a dat dreptate.
Am facut si recurs dar tot nu mi s-a dat dreptate...
Nu msi exista nici o instanta superioara in Romania..????...cum asa....s a ajuns ca angajatul sa plateasca, sa cheltuiasca pentru a merge la munca...si angajatorul sa ii rada in nas??...
Impotriva unei hotarari judecatoresti irevocabile mai exista doar varianta exercitarii, in conditiile si pentru motivele expres prevazute de lege, a cailor extraordinare de atac - contestatia in anulare sau revizuirea.
Ce solutie a dat instanta? Poate asa ne dam seama daca mai exista sau nu o posibilitate ...
Nu msi exista nici o instanta superioara in Romania..????...cum asa....s a ajuns ca angajatul sa plateasca, sa cheltuiasca pentru a merge la munca...si angajatorul sa ii rada in nas??...
Faptul ca dumneavoastra nu v-ati negociat cim-ul in mod avantajos, nu se poate imputa instantelor de judecata.
Concediere fara motiv
AlexM101
Directorul companiei la care lucrez mi-a comunicat verbal ca doreste incetarea relatiei de colaborare cu mine (exista CIM) fara a avea o motivare in care sa mi ... (vezi toată discuția)