avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la incasare

Buna ziua
In cazul in care eu sunt platitor de tva la incasare si primesc o factura de la un furnizor care nu are tva la incasare cum procedez? pot sa imi deduc normal tva-ul sau i-l deduc doar in momentul in care fac plata?
La fel si in cazul in care emit eu (platitor de tva la incasare) o factura catre un client care nu are tva la incasare?platesc tva normal, sau dupa ce am incasat factura de la el?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:50, 11 Ianuarie 2013
La momentul platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare mine58 mine58 Buna seara, Va rog sa imi spuneti si mie , daca o firma a iesit din sistemul tva la incasare cu 01.02.2014 , in luna februarie trebuie sa tina cont de ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare frezii frezii Buna ziua,am un srl care a intrat fortat la tva la incasare,fortat la impozit pe venit(sub 65000),mai precis un magazin mic cu amanuntul.Nu emit facturi,doar ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare miutaradu miutaradu in cazul in care nu sunt platitor de TVA la incasare(avand o cifra de afaceri mai mare)si primesc facturi de la un furnizor platitor de TVA la ... (vezi toată discuția)