avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silit
Discuție deschisă în Executare silită

executare silit

va rog sa-mi raspundeti care imi sunt drepturile in cazul executarii silite, avand in vedere ca persoana care a cumparat apartamentul ma preseaza sa plec. am obligatia sa-l las sa intre de cate ori doreste, pentru ca motiveaza tot felul , pentru a face presiuni.am inteles ca pot locui acolo toata perioada de iarna.pot sa-i interzic sa mai intre pana la plecarea mea? multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:24, 15 Ianuarie 2013
Buna ziua,

pana la 1 martie nu au ce sa caute in casa . Dupa 1 martie va poate evacua executorul judecatoresc.
Cu putina imaginatie, puteti sta chiar mai mult.
multumesc pentru raspuns. in completare, as adauga faptul ca am depus contestatie la executare, termenul fiind pe 15.01.2013, insa ma gandesc sa renunt datorita faptului ca, in cazul in care as pierde, as fi supusa si altor cheltuieli de judecata. precizez ca nu imi permit angajarea unui avocat in momentul de fata. ma indrumati sa nu renunt?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
Amalia Dinu, Contabil
Avand in vedere faptul ca citatia a ajuns deja la intimata, puteti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata deja avansate, chiar daca renuntati acum. Ce anume contestati?

contest modul in care s-a efectuat licitatia, avand in vedere mi s-a vandut apartamentul care valora 65.000 E la pret de 40.000 E, apoi in perioada licitatiei , executorul isi schimba sediul, cateva strazi distanta , insa eu am m-am dus la vechea adresa la care nu am gasit niciun indiciu in acest sens.mai neplacut este ca eu am investit in schimbarea usilor din apartament de curand si ma intreb daca am obligatia sa le las celui care a cumparat? sa nu mai vorbim de tupeul acestuia, care m-a amenintat la modul: <<as putea sa va dau afara chiar de maine, cu politia, dar sper sa nu fie cazul!>>. sincer, nu i-as lasa nimic in apartament avand in ve
Pretul nu este deloc mic, este unul cat se poate de ok avand in vedere ca s-a facut vanzare prin executare silita.

Pana la 1 martie nu puteti fi data afara din casa. Puteti sa luati ce doriti din apartament, pana la urma faptul ca l-a cumparat la licitatie prezinta un risc pe care si l-a asumat. Exista insa o sansa reala sa va faca plangere penala pt distrugere, avand in vedere ca deja apartamentul este al adjudecatarului si nu al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil executare silita curios12 curios12 Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema: Urmaresc de ceva vreme un imobil executat silit de catre un executor judecatoresc catre care am inaintat si o oferta ... (vezi toată discuția)
Evacuari pe timp de iarna yamada yamada Supun dezbaterii urmatoarea speta: daca nu se fac evacuari in perioada 1 decembrie - 1 martie, in aceasta perioada adjudecatorul licitatiei prin care a ... (vezi toată discuția)
Refuz de adjudecare a unui imobil castigat la licitatie invocand motivul de pret derizoriu (neserios) adjudecatar adjudecatar Buna ziua , In urma cu cateva zile am participat la o licitatie (executare silita) pentru un apartament a carui pret a fost redus cu 25% conform art ... (vezi toată discuția)