avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării imprumut online riscuri sa semnez contractul si sa nu ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

imprumut online riscuri sa semnez contractul si sa nu vad banii

As vrea sa fac un imprumut online printr-un contract notarial,respectivul i-mi va trimite prin mail un contract, pentru incheierea imprumutului pe care eu trebuie sa il semnez,dupa care trebuie sa il retrimit,intrebarea mea este:Este posibilitatea,ca eu sa-i trimit contractul semnat,iar el sa nu-mi mai puna banii in cont?As avea in continuare obligatia ca sa-i platesc ratele lunare chiar daca in contul meu dupa semnarea contractului nu se gaseste suma respectiva,sau ce se poate intampla?Nu este o banca,este un PFA,care face imprumuturi, zice el.Sau cum ar trebui sa procedez,sau am si alte variante?
Cel mai recent răspuns: dragos09 , utilizator 18:44, 11 Ianuarie 2013
Dvs. aveti incredere in asemenea persoane? Nicio PFA nu poate imprumuta bani fara sa indeplineasca anumite conditii si sa aiba si Autorizarea Bancii Nationale. Cred ca nici nu au voie.

Ati auzit de acele cazuri in care oamenii si-au pierdut casele din cauza acestor camatari?

Eu va sfatuiesc sa gasiti o alta modalitate de a imprumuta bani. Si sa analizati aceasta varianta de mai multe ori inainte de a lua o decizie, fortat de anumite imprejurari.
Imprumutul online nu este o idee stralucita. S-ar putea sa nu primiti niciun ban in cont.
am inteles va multumesc pentru sfaturi,idea era ca eu am o intreprindere individuala de 4 luni si stiti cum e la banci,toti vor un an fisca incheiat,si mi se pare corect,si voiam sa incerc asa sa fac imprumut dar mai caut solutii,daca aveti solutii va rog sa-mi spuneti?
Orice este legal, mai putin camatarii. Pentru ca in opinia mea, imprumuturile acestea online sunt facute de camatari.
Eu zic ca tocmai va incurcati cu un camatar ceea ce va fi inceputul unui lung sir de probleme cu legea si de nopti nedormite. E foarte posibil ca ulterior sa falsifice documentul si sa spuna ca aveti de platit mult mai mult. Cum credeti ca cineva serios accepta sa dea bani printr-un contract prin email? Excludeti din start varianta de a va imprumuta asa.

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de camatar? ca40783 ca40783 Acum doi ani am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru rezolvarea unor probleme personale legata de sanatate. O cunostinta mi-a recomandat un anumit domn ... (vezi toată discuția)
Inprumut de bani flodin47 flodin47 O familie cu casa la tara doreste sa inprumute de la mine suma de 10.000Ron cu acte prin notariat si dandu-mi dobanda la bani.Ca sa fiu sigur ca nu pierd bani ... (vezi toată discuția)
Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)