avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot sa vand un produs achizitionat cu mai multe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot sa vand un produs achizitionat cu mai multe preturi?

De exemplu cumpar 4 tricouri cu 5 ron.Pot sa vand 2 buc cu 10 ron si celelalte 2 buc cu 13 ron?si deasemenea sa-l trec de doua ori in nota de receptie se poate?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: PaulPFA , utilizator 20:46, 11 Ianuarie 2013
Da, puteti intocmi NIR pentru acelasi produs, cu preturi de vanzare diferite.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de receptie SALVAN SALVAN exemplu: am achizitionat 300 de buc. din produsul X si il vand la 3 clienti diferiti, cu preturi diferite! cum fac nir-ul? e vb de cum trec pretul de vanzare! (vezi toată discuția)
Preț vânzare diferit ligia71 ligia71 Bună ziua am un SRL. neplătitor de TVA. Am cumpărat marfa pe factura dar unele produse vreau sa le vând la preturi diferite de exemplu pe factura am undite ... (vezi toată discuția)
Problema nota de intrare receptie - magazin online GratianS GratianS Am o mare problema cu nota de intrare pentru magazin online, mai exact eu am cumparat de la diversi furnizori produse din care am facut pachete promotionale , ... (vezi toată discuția)