avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Calcul cifra de afaceri 2012 - plafon TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Calcul cifra de afaceri 2012 - plafon TVA

Buna seara!Pentru o societate comerciala platitoare de TVA lunar se calculeaza cifra de afaceri aferenta 2012.
In luna ianuarie 2012 s-a emis factura de vanzare fond comercial (licenta) , evident factura avand tva si s-a incasat suma conform actului de vanzare cumparare fond comercial.S-a inclus in decontul lunar (aferent lunii ianuarie 2012) acest tva .
La calculul cifrei de afaceri se tine cont de aceasta factura (de vanzare fond comercial-din contul 7583) sau nu?
Va multumesc!:help:
Cel mai recent răspuns: ludas , utilizator 21:54, 11 Ianuarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghid privind aplicarea sistemului tva la incasare  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Avand in vedere caracterul de noutate a sistemului de TVA la incasare, care va intra in vigoare la 01 ianuarie 2013, Ministerul Finantelor Publice a ... (vezi toată discuția)
Pfa depasire plafon tva coltex coltex Buna dimineata! Varog sa ma lamuriti cu o problema; Daca un PFA a taiat o factura pe luna Decembrie 2009 si a incasat-o in luna ianuarie, eu contabilizez ... (vezi toată discuția)
Avansuri in 094 cristinanca cristinanca am inteles ca in declaratia 094 trebuie trecute si avansurile. intrebarea mea este trebuie trecute si avansurile facturate in euro deoarece am simulat ... (vezi toată discuția)