avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... decret pentru detinuti cu pedeapsa de pasna la 6 ani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

decret pentru detinuti cu pedeapsa de pasna la 6 ani

se mai da decretul acela pentru detinuti cu pedeapsa pana in 6 ani?
Cel mai recent răspuns: acerbo , utilizator 11:52, 12 Ianuarie 2013
Deocamdată nu se ştie dacă va ma i fi adoptat acel decret.A trecut cam multă vreme de când a fost propus, şi nu s-a întâmplat nimic.
Da, nu se stie daca se va da ceva...

Dar probabil ca o sa se dea ceva pana la urma...candva...
Intrebarea este cand...peste luni sau peste ani...
M-ar mira sa se dea sincer sa fiu. Mai ales acuma cand toti is cu ochii pe incompetenta judecatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie Radhika Radhika Stie cineva cand se va adopta legea amnistiei si a gratierei? (vezi toată discuția)
Conducerea unu autovehicul avand o alcoolemie peste limita legala nicu87 nicu87 as vrea sa stiu care este pedeapsa minima si maxima daca am condus un autovehicul cu o alcoolemie peste 0,80.Daca imi puteti arata si situ de unde pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Neplată abonament cu 3 telefoane. care ar putea fi consecințele? wonderkid wonderkid Buna ziua,mi am facut un abonament la Digi in urma caruia am primit 3 telefoane . Care ar fii consecintele neplatii abonamentului? (vezi toată discuția)