as vrea sa stiu care este pedeapsa minima si maxima daca am condus un autovehicul cu o alcoolemie peste 0,80.Daca imi puteti arata si situ de unde pot sa ma informez in legatura cu aceasta problema,mai mult am inteles ca se poate primi doar o amenda administrativa ar fi bine pentru mine asta pt ca, daca voi avea cazier mi sa distrus tot viitoru :(.in sangea mi-a iesit 1,0
eu am avocat deja angajat faza ii cam complicata la mn eu is ultimu an de facultate,fac sport is arbitru de 5 ani si am dat un examen pt angajare la armata romana mi le-am luat insa acuma is in asteptarea locurilor de munca si pt mn conteaza mult sa nu am cazier.Nu am avut niciodata probleme nici amenzi poate una pt centrua odata insa eu vreau mai mult sa dau la academie in vara pt ca tot termin si facultatea,mai am o problema in familie taicamio a suferit acum 2 ani o semiparalizie pe partea dreapta lucrurile astea ma pot ajuta?si mai mult eu am avut sofer numai ca el a plecat si m-am suit la volan pt ca vorbisem in seara aia cu mami si se speriase ca la taicamio ii era unpic rau si nu am avut ce face decat sa ma urc la volan,oricum pt parintii mei fac orice ar fi sper sa fie bine si sa scap oricum nu mai vreau sa mai vad nici permisu niciodata numai sa nu am cazier asta conteaza pt mine
Daca probelor biologice indica peste 0,80 g/l.aer expirat,v-ati cam ales cu un dosar penal si nu veti mai putea urma Academia Militara.Cazierul este suficient pentru a fi respins sa participati la examenul de intrare.
Indraznesc sa va dau un sfat:dragostea fata de mama este una ,iar excesul estestei iubiri este alta,iar un barbat,devenit militar,probabil din vocatie,nu poate invoca asa ceva.
Ocupati-va repede postul pentru ca ar putea surveni si aici probleme si toata munca sa fi fost in zadar.
Va urez succes si mai multa barbatie !
in aeru expirat am avut 0,65 si in analize mio iesit 1,15 si 1,00.postu nul pot acupa pt ca nu sau scos in orasul meu deocamdata de aia as vrea sa ma duc in vara la academie numai ca pana nu termin cu procesu nu pot is tare necajit nu am avut probleme niciodata cu nimeni si nu am facut nimic rau doar lucru asta pt care ma costa toata viata daca nu obtin art 18 indice 1 cp :(