avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducerea unu autovehicul avand o alcoolemie peste ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducerea unu autovehicul avand o alcoolemie peste limita legala

as vrea sa stiu care este pedeapsa minima si maxima daca am condus un autovehicul cu o alcoolemie peste 0,80.Daca imi puteti arata si situ de unde pot sa ma informez in legatura cu aceasta problema,mai mult am inteles ca se poate primi doar o amenda administrativa ar fi bine pentru mine asta pt ca, daca voi avea cazier mi sa distrus tot viitoru :(.in sangea mi-a iesit 1,0
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
nicu87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:31, 15 Martie 2010
Solicitati urgent recalcularea(aveti la Cod.rutier-"in legatura cu recalcularea alcoolemiei"-modalitatea de calculare)intrucat in asemenea conditii accederea la un post in Armata Romana este tot mai indepartata de dvs..
Eu va urez suuces si cred ca "mami",cum ii spuneti dvs.are de ce sa fie multumita,a castigat un fiu iubitor,care tocmai este pe cale sa isi piarda postul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru bautura.... vlad andreea silvia vlad andreea silvia prietenul meu a condus sub influenta alcoolului si a fost prins.i s-a pus etilotestul si a avut 0.42.apoi l-a dus la recoltat de sange si nici pana acum ,adik ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice floppy5_87 floppy5_87 un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat ... (vezi toată discuția)