avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Intrebare
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Intrebare

functia de consilier juridic este incompatibila cu functia de administrator al unei firme?
Cel mai recent răspuns: katiam , utilizator 13:03, 3 Februarie 2013
Exercitarea profesiei de consilier juridic nu este incompatibilă cu functia de administrator al unei S.C.
Dar daca cons juridic e angajat al unei institutii publice, atunci datele problemei sunt putin schimbate, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati profesionale livs livs Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic si pfa - incompatibilitate? marinelapolescu marinelapolescu Buna, Vreau si eu pareri in legatura cu incompatibilitatea consilierului juridic. Sunt angajata ca si consilier juridic la o firma cu 2 ore (doar atata vrea ... (vezi toată discuția)
Este legal? Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. Este legala exercitarea functiei de sef comp. resurse-umane concomitent cu cea a profesiei de cons.jr., in cadrul aceleiasi institutii? Prima este ... (vezi toată discuția)