avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu studii

Buna ziua.
Pentru a putea beneficia de concediu pentru studii ce trebuie sa fac? Mentionez ca sunt profesor si urmez cursurile facultatii de geografie (a doua specializare). La ce lege trebuie sa fac referire, avand in vedere refuzul categoric al directorului de a ma sprijini?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 02:21, 10 Februarie 2009
art.61 alin.2 din Contractul Colectiv de Munca pe anii 2007-2010
Totusi, profesorii fiind bugetari ...nu cred ca li se aplica prevederile CCMUNN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa concediu de ingrijire copil Antoaneta Dolcos Antoaneta Dolcos Buna ziua. Sunt profesor titular la un liceu in Bucuresti si pana pe 22 noiembrie sunt in concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani. Pe forumul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua florina_letea florina_letea BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE FLORINA SI SUNT NOUA. INTAMPLATOR V-AM DESCOPERIT..IAR DC ASA A FOST INTAMPLAREA AM SI EU NEVOIE DE CATEVA INFORMATII. EU AM ... (vezi toată discuția)