avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit majorat ptr a doua locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit majorat ptr a doua locuinta

buna seara,
impreuna cu sotia detin doua apartamente achizitionate prin credit ipotecar,unul cu 1 camera achizitionat in 2008 iar cel de-al doilea cu 2 camere achizitionat in 2011 (prin Prima Casa).Domiciliu din buletin ptr mine si sotie este inca la primul apartament (2008).As dori sa stiu daca eu sotia ne facem buletin pe apartamentul achizitionat ulterior o sa platim impozitul normal pe apartamentul de pe adresa din buletin si impozitul majorat pe apartamentul celalalt (primul achizitionat).Si daca da ce trebuie sa fac in acest sens?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 17:14, 13 Ianuarie 2013
Trebuie sa depuneti la impozite si taxe, Declaratia speciala, privind detinerea mai multor locuinte. Aveti dreptate privind felul cum se vor majora dupa schimbarea buletinului pe apart. dobandit in 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri ElenaLuisa ElenaLuisa Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Cineva a cumparat impreuna cu sotia, in decursul anilor, 2 apartamente in orase diferite, dar adresa de domiciliu era in alta ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit local conform hg 791/2010 Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Stimate doamen/stimati domni, Va adresez acest nou suboect deoarece nu stiu daca mie trebuie sa mi se recalculeze impozitul local conform noilor modificari ... (vezi toată discuția)
Casa mostenita impozitata ca si a doua locuinta? Laura01 Laura01 Buna seara! Am si eu o nelamurire privind situatia in care ma aflu... Am mostenit in urma decesului unchiului meu o casa impreuna cu fratele meu (prin ... (vezi toată discuția)