avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru crestere copil

as vrea sa stiu dak beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil. Nu am lucrat decat ca asistent personal prin conventie un an, mentionez ca sunt la master inscrisa, la zi.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:13, 12 Ianuarie 2013
SUNT IN ULTIMUL AN LA MASTER ANUL 2012-2013
Daca in cele 12 luni ati fost (veti fi) studenta la master, la zi, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lyzzuka Lyzzuka Buna seara, Am si eu 2 intrebari legate de indemnizatia de crestere a copilului: 1) Cand este mentionat cuantumul de 85% din veniturile nete..sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ady1984 ady1984 As vrea mai multe detali despre indemnizatia pt cresterea copilului (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie crestere copil? saramari saramari Am contract de munca din data de 3 aprilie determinat pe 3 luni dupa care am semnat pe cel nedeterminat .sunt insarcinata si nasc in luna martie , contractul ... (vezi toată discuția)