avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTIUNE IN REVENDICARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTIUNE IN REVENDICARE

O actiune in poate fi introdusa in timpul unui partaj judiciar ? Reclamatul stabileste suma care i se cuvine sau se face expertiza ? La suma respectiva se plateste acea cota de 3 % ?

Va multumesc pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:27, 12 Ianuarie 2013
Suma este dispusa de catre evaluator prin expertiza
Sunt aspeecte diferite, timbrajul si o alta actiune in revendicare.Timbrajul se stabileste in functie de valoare si in cazul partajului.In caz ca aveti venituri mici, se poate acorda scutire sau reducere taxa timbru.Revendicarea intr-un alt dosar, poate suspenda procesul de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura? Nina1 Nina1 Buna ziua, Sunt in proces de partaj si am cateva nelamuriri in ceea ce priveste procedura achitarii taxei de timbru. Nu am venituri si vreau sa formulez ... (vezi toată discuția)
Partaj ANDRONESCU ANDRONESCU 1.La partajarea bunurilor am cerut o cota de 60%. Am platit o taxa pentru diferenta de 10%. In conditiile in care nu voi primi aceasta cota, din bunurile ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru dezbatere succesiune/partaj succesoral pe cale judecatoreasca Cristian123c Cristian123c Unul dintre succesibili nu se prezinta la notar pt. dezbaterea succesorala.Se poate cere in instanta doar dezbaterea succesiunii fara partaj succesoral? Ce ... (vezi toată discuția)