Pana sa beneficiez de indemnizație am lucrat ca salariat si am obtinut venituri supuse impozitului. Daca dupa obtinerea indemnizatiei am dreptul la continuarea activitătii supuse impozitarii?
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) aveti venituri din salarii veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 1 an sau 2 ani (depinde pentru ce variata optati).
2. - Pe perioada de CCC nu puteti sa obtineti si venituri profesionale impozabile.
- In caz ca aveti astfel de venituri se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.
3. - Dar daca vreti sa primiti in continuare salariu puteti sa optati direct pentru stimulentul de insertie, de 500 lei lunar, pana implineste copilul 2 ani.
- Adica primiti salariu pentru munca depusa si de la stat mai primiti inca 500 lei lunar.
Locul de munca!
Corina271
Buna ziua!
Stiti cumva daca sotul intra in concediu de crestere a copilului iar dupa ceva timp il da afara de la serviciul acela sau pleaca el pentru un altul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)