avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furtul calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furtul calificat

salut . imi spuneti si mie ce sa hotarat.........
Solutie: În temeiul art. 208 alin.(1) - art.209 alin.(1) lit.a), e), g), i) C.penal raportat la art.20 C.penal, Condamnă inculpatul Sereanu Marian, fiul lui Marian şi Atena, născut la 10.04.1989 în municipiul Dr.Tr.Severin, jud. Mehedinţi, cetăţean român, studii gimnaziale, fără ocupaţie, cu antecedente penale, domiciliat în Dr.Tr.Severin, str. Calea Severinului, nr.39 A, judeţul Mehedinţi, CNP 1890410250037, la pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat săvârşite la 20/21.07.2011, respectiv la 9 luni închisoare
pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat săvârşite la 19/20.08.2011. În temeiul art. 71 alin.(1) Cod penal, Condamnă inculpatul la pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin.(1) lit. a) teza a II-a şi lit. b) Cod penal. În temeiul art. 208 alin.(1) - art.209 alin.(1) lit.a), e), g), i) C.penal raportat la art.41 alin.(2) C.penal, Condamnă inculpatul Sereanu Marian, fiul lui Marian şi Atena, născut la 10.04.1989 în municipiul Dr.Tr.Severin, jud. Mehedinţi, cetăţean român, studii gimnaziale, fără ocupaţie, cu antecedente penale, domiciliat în Dr.Tr.Severin, str. Calea Severinului, nr.39 A, judeţul Mehedinţi, CNP 1890410250037, la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat săvârşite la 24/25.08.2011. În temeiul art. 71 alin.(1) Cod penal, Condamnă inculpatul la pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin.(1) lit. a) teza a II-a şi lit. b) Cod penal. În temeiul art.85 Cod penal, Anulează suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 3 ani închisoare aplicate prin sentinţa penală nr.429/23.02.2012 a Judecătoriei Dr.Tr.Severin. În temeiul art.33 lit.a) - 34 lit.b) Cod penal, Contopeşte cele patru pedepse stabilite, de 8 luni închisoare, 9 luni închisoare, 2 ani închisoare şi 3 ani închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare. În temeiul art.861 alin.(2).penal, art.862 C.penal, art. 863 alin.(1) Cod penal, Suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de 5 ani. Pe durata termenului de încercare, condamnatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere: a) se va prezenta o dată la 3 luni, la Serviciul de protecţie a victimelor şi reintegrare socială a infractorilor de pe lângă Tribunalul Mehedinţi; b) va anunţa, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) va comunica şi va justifica schimbarea locului de muncă; d) va comunica informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. În temeiul art. 208 alin.(1) - art.209 alin.(1) lit.a), e), g), i) C.penal raportat la art.20 C.penal, ......pt ca eu am primit acasa o hotarare in care imi scrie ca am 3 ani si 8 luni
Cel mai recent răspuns: mariansereanu , utilizator 14:56, 15 Februarie 2013
mai am 2 intrebari....daca este deja in penitentiar si pun un avocat ce sanse am sa il pot scoate ?si daca el are de semnat din 3 in 3 luni si este arestat trebuie sa semneze sau ce ar trebui sa faca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal xntcristina xntcristina Buna ziua ! Va rog daca poate cineva sa imi spuna daca dupa 1 febr / 2014 se schimba ceva in dosarul meu de condamnare pe care am sa-l relatez ? Soluție ... (vezi toată discuția)
Decizie de condamnare-pedeapsa privativa de libertate sau nu? 9florin 9florin Solutie: În baza art. 178 alin 1 şi alin. 2 C.pen., condamnă inculpatul.... la pedeapsa de 2 ani închisoare. În baza art. 184 alin. 1 şi 3 C.p., ... (vezi toată discuția)
Ce va urma? alinaali alinaali Solutia pe scurt: HOTÃRÂRE 29.10.2013 În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin 7 C.p.p. şi art. 37 lit. b C.pen, ... (vezi toată discuția)