avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suntem batrani si singuri avem o fata infiata in alta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suntem batrani si singuri avem o fata infiata in alta tara care nu merita nimic

suntem batrani si avem o mostenitoare fata infiata care nu merita nimic din partea noastra pentru ca in 30 ani am fost batjocoriti mintiti si furati en gros am vrea sa stim cum putem proceda ca sa o oprim de la mostenire noi avand niste bunuri mobile si imobile cum putem proceda sa nu aiba parte de bunurile noastre (printre altele ne-a furat bani pretul unui apartament ne-a furat tot aurul ce am avut mostenit sau cumparat si milte multe altele va rog sa ne sfatuiti ce sa facem e bine daca facem un testament?multumesc
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 18:05, 15 Ianuarie 2013
Din punct de vedere legal puteti face demersuri Pt a o dezmosteni. Dar acest aspect pp bani cheltuiti si timp pierdut cu procesul. Daca aveti Mai multe imobile puteti vinde o parte si sa pastrati unul in care sa locuiti. Iar sfatul primit deja de a calatori in lume, daca va permiteti este unul f bun la care imi permit sa achiesez si eu. DACA aveti incredere deplina intr-o terta persoana puteti face un contract de intretinere. Solutii sunt!!
Cat sunteti in viata puteti sa faceti tot ceea ce doriti cu averea dumneavoastra. Va sugerez varianta unui contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere facut cu o persoana pe care o considerati de incredere si care sa aiba grija de dumneavoastra atunci cand veti avea nevoie. Pentru o discutie mai detaliata si pentru solutii concrete astept un mesaj din partea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt căsătorit ,și am doi copii. de asemenea, soția ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire anonim anonim Sunt urmarita de un excroc , si nu doresc sa mai fiu mostenitoarea mamei mele, fapt care l-ar bucura! Ce trebuie sa fac? .Pot semna eu vreun act de renuntare, ... (vezi toată discuția)
Succesiune LJM LJM In timpul casniciei am capatat mostenire un apt. in care locuiesc cu sotia. Daca las prin testament toata averea mea sotiei, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)