avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna ziua
In prezent sunt angajat la o societate comerciala cu contract de munca pe perioada nedeterminata, am stagiu de cotizare mai mare de 12 luni si de la 1 februarie s-ar putea sa fiu trimis in somaj.am absolvit facultatea de inginerie I.M.S.T. ( fostul T.C.M.) din Universitatea Politehnica Bucuresti si in prezent urmez cursurile unui program de master, cursuri de zi , din cadrul Facultatii de Energetica din U.P.B. Intrebarea este daca pot beneficia de indemnizatie de somaj fiind inscris la acest program de master.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:29, 12 Ianuarie 2013
Fiind somer provenit din incetarea unui contract individual de munca (CIM) puteti sa beneficiati de indemnizatie de somaj chiar daca urmati cursurile de masterat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? jojo2 jojo2 pe cartea de munca am o perioada de 10 luni, la 2 firme diferite, perioada cumulata in perioada 2008-2009. momentan sunt student la master zi, cu taxa. in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatia de somaj a fiului meu carmenistan carmenistan Buna ziua Am un copil de 20 de ani care a absolvit cursurile colegiului national din localitatea unde locuim.Apoi s-a inscris la facultate ,a urmat un an de ... (vezi toată discuția)
Absolvent de master + cim pe perioada determinata. pot beneficia de indemnizatie de somaj? mihaela_st mihaela_st Buna seara, In timpul cursurilor de master am lucrat cu contract pe perioada determinata de 6 luni (martie 2010 - septembrie 2010). Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)