avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la indemnizatia de somaj a fiului meu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la indemnizatia de somaj a fiului meu

Buna ziua
Am un copil de 20 de ani care a absolvit cursurile colegiului national din localitatea unde locuim.Apoi s-a inscris la facultate ,a urmat un an de facultate,si a renuntat.Acum este acasa.Are dreptul la indemnizatie de somaj?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmenistan , utilizator 12:33, 10 Februarie 2010
nu are dreptul la somaj ... :O

pt absolveti termenul de depunere al documentelor este de 60zile de la absolvirea unei forme de invatamant (colegiul in cazul dvs)

pt someri proveniti din munca este conditia de stagiu de cotizare (12luni in ultimele 24) si daca cim este incheiat pe durata determinata sau desfacerea cim este din initiativa angajatorului
Va multumesc din suflet pentru raspuns,acum sint lamurita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj fanady fanady Buna ziua In prezent sunt angajat la o societate comerciala cu contract de munca pe perioada nedeterminata, am stagiu de cotizare mai mare de 12 luni si de la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? jojo2 jojo2 pe cartea de munca am o perioada de 10 luni, la 2 firme diferite, perioada cumulata in perioada 2008-2009. momentan sunt student la master zi, cu taxa. in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj lalar lalar Buna seara O persoana care a fost concediata pentru motive care nu tin de persoana salariatului, urmeaza in prezent si cursurile unei facultati la zi, cu taxa ... (vezi toată discuția)