avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc citeva sfaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc citeva sfaturi

am un frate care deschide un proces de succesiune pentru o casa in care parinti mei au locuit 52 de ani care in cf are alt proprietar care a vindut bunicului din partea lui tata in 51prin contract de vinzare cumparare si care i/a dato in folosinta si a reconstruit/o in 60 in care chema in instanta pe frati lui tata ,proprietaru din cf,pe mine si pe un al treilea frate si cere instantei intabularea imobilului pe el pe motiv ca ne va despagubi.daca nu toti frati lui tata semneaza ca nu au pretenti se va putea trece la succesiunea tatalui meu .Ce trebuie sa fac eu acum la prima infatisare
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:38, 12 Ianuarie 2013
Trebuie sa va asigurati apararea printr-o intampinare care trebuie depusa pana la termen.In caz ca aveti pretentii, sumele pe care le-ati investit, trebuie sa formulati si o cerere reconventionala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune codin12 codin12 Avem de facut succesiune dupa tata sintem 2 frati si am avut surpriza sa aflam ca terenul pe care a construit tata casa si a platit impozite la primarie in ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate-se incearca dienusa dienusa Buna,ma confrunt cu o problema si sper ca pe acest site o sa gasesc cateva indrumari.Sper sa fiu cat se poate de explicita. Tatal meu pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Am primit in 2004o hirtie la de starea civila pentu a face succesiunea dupa bunica.Am fost astazi la notar cu aceasta hirtie iar succesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)