avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara copil 5 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara copil 5 ani

Buna ziua,
fostul meu sot locuieste si lucreaza in strainatate avand un venit net de aprox 6500 euro lunar.Mentionez ca are o chirie lunara de aprox 1200 euro si 2 credite in valoare de 1000 euro lunar facute inainte de casatoria cu mine.Intrebarile mele sunt:1.se iau in considerare aceste cheltuieli in calcularea pensiei alimentare?
2.custodia mai poate fi comuna(conform noului cod civil) in conditiile in care locuieste departe(elvetia), are calatorii dese in interes de serviciu in toata lumea si nu poate fi fizic implicat in mod constant in cresterea si educarea copilului ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 15 Ianuarie 2013
Fiecare parinte cunoaste nevoile copilului lui, poate e vb de un copil cu nevoi speciale si e posibil ca in instanta sa obtineti o suma mai mare decat e tatal dispus sa dea. Riscul cel mai mare e sa nu se prezinte sau si sa nu puteti sa-i dovediti veniturile si astfel pensia ce se va stabili va fi raportata la salariul minim pe economie ( a noastra ) asta insemnand o pensie de maxim 167.. lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie de intretinere minor camelia_crt camelia_crt Buna seara! As dori o parere avizata legat de calcularea pensiei de intretinere. In speta, este vorba de familie cu un minor, in perspectiva de divort. Singura ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere 77adrian 77adrian Buna ziua as dori un raspuns de la un specialist daca se poate. Sunt divortat si asupra copilului avem custodie comuna, copilul este incredintat mamei. ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie alimentara copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit ca minorul sa ramana la mine. (vezi toată discuția)