avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

Fratele meu a fosta agresat intr-o discoteca in luna noiembrie,agresiune care a necesitat 4 zile de internare in spital,iar conform certificatului medico-legal necesita 9 zile de recuperare.A depus plangere la politie,dupa care s-a inteles cu agresorul la suma de 3000 de lei,din care i-a dat 500.Au facut o hartie la notariat prin care acesta se obliga ca pana la o anumita data sa-i dea diferenta.Acesta nu si-a indeplinit obligatia,ce ar trebui sa facem acum?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:48, 14 Ianuarie 2013
duceti-va la un avocat sau un executor judecatoresc cu hartiile pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face fanny000 fanny000 Buna seara, sunt asistent medical si acum 2 zile am primit pumni in cap de la un pacient cu tulburări de personalitate in timpul serviciului (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)