avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune???

Daca cineva se obliga prin contract autentic sa execute lucrari de constructie fara a avea dreptul sa i se elibereze autorizatii de constructie, savarseste o fapta ce imbraca forma inselaciunii???
Dar asumarea unei obligatii, pe cheltuiala unei terte persoane, fara ca beneficiarul lucrarii (ce urma sa se realizeze prin executarea obligatiei) sa aiba consimtamantul acestei terte persoane ca intr-adevar va suporta cheltuiala, ci persoana isi asuma obligatia si sustine ca, costurile vor fi suportate bazandu-se doar pe un contract anterior incheiat intre titularul obligatiei si terta persoana, cum o incadrati????
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
Ryana13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ryana13 , utilizator 19:06, 13 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
este vorba de lucrari de infrastructura tehnico-edilitara si cai de circulatie...
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
Ryana13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ilegala a primariei? Lucian Melinte Lucian Melinte Salut, Impreuna cu mai multi asociati am cumparat un teren extravilan acum cativa ani si am facut actiunile necesare trecerii in intravilan si parcelare. De ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare teren Ryana13 Ryana13 Buna ziua tuturor! Speta este urmatoarea: am cumparat un teren (cu utilitatile incluse in pret). La data tranzactiei, terenul nu era scos din extravilan, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o curiozitate,am hotarat in iarna sa cumpar o casa ... Natasha506 Natasha506 Buna ziua, am o curiozitate,am hotarat in iarna sa cumpar o casa (era doar proiectul facut) acum casa e finalizata, mai trebuie anumite finisaje dar ideea e ca ... (vezi toată discuția)