avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recodificare cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recodificare cod caen

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o problema,am in statutul societatii infiintata in 1995,la obiecte de activitate trecut cod caen 5021 unde scrie -intretinerea si repararea autovehiculelor(fara reparatiile executate in intreprinderi organizate de tip industrial);eu de la infiintare pana in prezent nu am desfasurat activitate;conform cod caen rev 2 la codul vechi 5021corespunde 5030 Transportul de pasageri pe cai navigabile interioare ,nicidecum ceva legat de intretinere si reparartii auto;Mie imi este necesar codul nou 4520 actual care se refera la intret si rep auto,mai precis pentru o vulcanizare.Cum sa procedez?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: noiembriesm , utilizator 12:14, 3 Iunie 2011
Am fost la reg.comertului si am o alta situatie care nu stiu cum o sa ies.
Pentru ca nu am depus la registru bilantul pe 2004,2005,2006 societatea mea este dizolvata din martie anul trecut.Eu nu am stiut acest lucru.Nu am primit nici o citatie acasa,nici sentinta in care sa mi se comunice acest lucru.Maine merg cu bilanturile la registru ,poate mai reusesc ceva sa fac..Deci azi am fost a3-a zi la registru,toate informatiile le-am primit cu "lingurita",cine se gandea ca firma e dizolvata?
Ce ma sfatuiti sa fac ?Sa merg inainte sa recuperez firma sau sa deschid alta firma?Problema este ca luna trecuta am cumparat un utilaj(50 mil) pentru inceperea activitatii pe firma ,intretinere si rep auto.
Daca societatea a fost dizolvata din martie anul trecut, nu prea cred ca se mai poate face ceva.
Asa ca nu va ramane decat sa infiintati o noua societate comerciala.

Bine spus si la obiect.

denisas a scris:

Cred ca am gasit explicatia:)
In anul 2002 s-a facut o recodificare REV1, inainte de REV1 exista codul 5021 care a fost unit cu 5022 si in felul acesta la rev1 a iesit 5020. Dupa rev2 5020 s-a impartit in 5221 (Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre) si 4520 (Intretinerea si repararea autovehiculelor), acesta din urma fiinde cel care va intereseaza pe dvs.

Din punctul meu de vedere, pentru ca in prezent sa puteti merge pe 4520 (obiect principal de activitate) este necesar sa faceti o hotarare AGA prin care hotarati ca activitatea principala sa fi 4520, de asemenea trebuie actualizat si actul constitutiv.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)