avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Am divortat in urma cu 4 ani,momentan primesc pensie alimentara ptr copil 150 lei,calculata dupa salariul minim,fostul sot nefiind angajat atunci. Intrebarea mea este cum aflu daca el s-a angajat dar fara sa il dau in judecata neavand bani ptr avocat??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 28 Martie 2013
Asa ceva nu prea aveti cum sa aflati ... singurele insititutii care va pot da astfel de informatii sunt Inspectia Muncii si/sau ITM-urile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara Anca Ilinca Anca Ilinca Buna dimineata! Ma numesc Ilinca , am divortat acum 5 ani. Am in intretinere un minor(13 ani) si primesc o pensie alimentara lunara de 150, suma cu care m am ... (vezi toată discuția)
Verificare adeverințã venituri... cristian damian cristian damian Care este calea legală pentru a verifica corectitudinea adeverinței de venit pe care a depus-o fosta soție la dosar, adeverință după care s-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)