avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CONTRIBUTIE CAS SI PENSIE DA SAU NU?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CONTRIBUTIE CAS SI PENSIE DA SAU NU?

buna dim,din septembrie 2012 lucrez la o firma din belgia cu contract de munca pe perioada nedeterminata in cehia.am card de sanatate eliberat din cehia cu valabilitate 1 an,lucrez 3luni si 3sapt.ma interc in ro.va rog sa-mi spuneti daca in caz ca am nevoie de servicii medicale este valabil cardul de sanatate care il am,si daca sunt obligat sa platesc CAS-ul in ro? si va rog sa-mi spuneti daca vechimea in cartea de munca se ia in considerare lucrand si platind toate contributile in statul resp?ce trebuie sa platesc contributie statului roman?multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma in romania, angajat in belgia ... mvaleriu80 mvaleriu80 Buna Ma numesc Sergiu V. Eu am un PFA in Romania cu care am lucrat in ultimii 5 ani ca programator. Am mai multe firme la care prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Cardul european de asigurare medicala theosia theosia buna ziua Eu si sotul meu nu suntem angajati cu carte de munca deci nu platim asig medicale. Vrem impreuna cu copilul de 4 ani sa plecam in uk .M-ar interesa ... (vezi toată discuția)